Logo af Speedbot.dk hvor vi laver hastighedsoptimering

SpeedBot.dk

Hastighedsoptimering af din hjemmeside eller webshop. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

Gør din WordPress hjemmeside eller Shopify-webshop, uimodståelig hurtig med kunstig intelligens-drevet hastighedsoptimering!

Tænk, hvis din webshop, blog eller firmahjemmeside blomstrer som aldrig tidligere, med besøgende fra alle internettets afkroge. Med vores avancerede hastighedsoptimering, drevet af kunstig intelligens, kan dette blive virkelighed. Vi sikrer dig en fremragende online synlighed og konverteringsrater, som vil imponere alle.

Kontakt os nu

Udfyld nedenstående og vi laver en gratis hastighedsoptimerings-analyse af din hjemmeside eller webshop, indenfor 24 timer

Projekter afsluttet
0 +
Igangværende projekter
0 +
Glade kunder
0 +
Vurdering af kunder
0

Det siger kunderne om os

Her er et lille udpluk fra nogle af de virksomheder vi har hastighedsoptimeret for

Simon
Simonhipstory.dk
Læs mere
Vi har benyttet os af Speedbot og har fået fremragende resultater ud af det. Lige præcis det som vi søgte - fik vi! Vi gik fra at have en score på mobil på 32 til over 80. Må PC kom vi over 95. Så det er da resultater som er værd at prale over. Speedbot overholdte tidsrammen og levede op til resultaterne. Det kan klart anbefales. Alt dette til en overkommelig pris.
Carl Pedersen
Carl Pedersenboksen.store
Læs mere
Min oplevelse hos Speedbot har været super god. Jeg havde problemer med en langsom hjemmeside og troede det skyldtes mine mange widgets på hjemmesiden. Mark fra Speedbot fik dog løst problemet på ingen tid og uden ændringer i noget, andet end hvor hurtigt min webshop nu reagerer. Det er overraskende hvor tydeligt det kan mærkes. Imponerende godt arbejde. Det kan stærkt anbefales!
Haider Aldien
Haider Aldienbilplejemh.dk
Læs mere
Vi fik en fremragende godt resultat efter et besøg af Mark fra Speedbot. Vi gik fra en utrolig langsom hjemmeside(mobil) som havde en effektivitet på 30% til 89% og pc til 99%. Tallene her taler for sig selv. Jeg takker Mark endnu engang for et fremragende og effektiv arbejde! Big thumps up herfra!
Peter Mwamoto
Peter Mwamotoplakata.dk
Læs mere
Mark fra Speedbot er fantastisk til sit arbejde. Min langsomme hjemmeside blev på kort tid meget hurtigt, og det kan bestemt ses på mine besøgende. De er der i længere tid, og det bedste af det hele, jeg har fået flere salg!
Jesper Andersen
Jesper AndersenFirmalinket
Læs mere
Speedbot lavede hastighedsoptimering på vores hjemmeside. Den fik en score på over 85 på mobil på Pagespeed og virkede klart hurtigere end inden hastighedsoptimeringen. Tak for hjælpen og det gode arbejde. Skal vi have hastighedsoptimeret igen, benytter vi os helt klart af speedbot.dk

Har du spørgsmål? Lad os diskutere dem.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.